Little Human

Mayor





Assalamualaikum!
I want to be a good doctor to my patient, a solehah daughter to my parents, and the most important is I want to be a loyal kaliph to Allah s.w.t
Stay calm, stay cool.
Allah will always be with you. ^.^




Shout Out Loud



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed

Credits


This skin is made by : Mrs AF
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® D r . C u h a Z a i n i


spaceshot!!!!!!


Tuesday, January 18 2:54 PM 0 Atashinci(s)

hola....lame dah aida tak post pape kat blog nie....aida tader idea sebenarnya nak tulis ape...tapi,based on moto aida iaitu "write is to express,not to impress",aida akan menulis tentang "KEGUMBIRAAN" aida semasa bercuti bersama kawan-kawan 5 Amanah di Genting Highlands..tapi sayang,ramai manusia sangat kat situ dan buatkan aida pening...
pening dengan keadaan yang teramat hectic kat sana...bila nak maen tu,alamak ramainya lar orang yang beratur,sampai ada kaunter yang dah tutup...sedih banget sih....but,the first thing yang aida try kat sana adalah Spaceshot!...mula-mula gerun jugak arr nak naik...mana taknye,tinggi sangat!!!..tapi,setelah my 'beloved' kengkawans ini yang pujuk,ambe ikot deme jer lar....adui,takut giler masa naek 2,tapi bila dah sampai kat atas,permandangan yang aida lihat cantik sangat2...indah kan ciptaan Tuhan?



p/s : this is what called spaceshot...tinggi kan....rasa macam da terbang mase tibe2 dia move down...