Little Human

Mayor





Assalamualaikum!
I want to be a good doctor to my patient, a solehah daughter to my parents, and the most important is I want to be a loyal kaliph to Allah s.w.t
Stay calm, stay cool.
Allah will always be with you. ^.^




Shout Out Loud



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed

Credits


This skin is made by : Mrs AF
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® D r . C u h a Z a i n i


waa!!! letihnya jadi tutor!!!


Friday, April 22 9:57 PM 10 Atashinci(s)

assalamualaikum & salam 1 malaysia!!!! ^_^
tengok tajuk kat atas, mesti tertanya-tanya aida jadi tutor apa kan??
aida jadi penolong fasilitator untuk kem matematik form5...
bila dapat pengalaman macam nie, baru aida sedar memang mencabar jadi cikgu taw..
macam2 kerenah student yang ada...
ada yang nak nyanyi2, yang tak serius, yang main2...
sampai aida pun naik angin taw.... 6_6
tapi walau macam mana pun, aida ucap terima kasih laa...
just untuk student yang betul2 serius nak belajar taw...
aida memang suka sangat lihat kesungguhan yang ada dalam diri seseorang...

tak kira laa dalam apa jua yang korang buat...
bagi aida, kesungguhan memang amat penting laa...
chewah!!! cik aida nak jadi motivator laa pulak..
aida suka nasihatkan orang...
tapi melalui tulisan, bukannya lisan...
kenapa???
aida pun tak tahu...dah memang aida macam tu...hihihi
is it right my comot???
please say that it's right kay...
huh..aida betul2 dah letih nie..
keletihan aida dapat digambarkan melalui gambar nie..
tengok bawah nie ha....
aida letih sangat2..tapi maintain cute...ceh,perasaan sungguh!! XD
kay!! sekian saja untuk entry kali ini...kita jumpa di entry seterusnya pulak ya???
zaSs.. " kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi !! "
assalamualaikum & salam 1 malaysia!!!