Cloud

Mayor





Assalamualaikum!
I want to be a good doctor to my patient, a solehah daughter to my parents, and the most important is I want to be a loyal kaliph to Allah s.w.t
Stay calm, stay cool.
Allah will always be with you. ^.^

Travel This Site



Shout Out Loud



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed

Credits


This skin is made by : Mrs AF
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® D r . C u h a Z a i n i


hB to my dad & sis!!!


Sunday, April 17 9:59 PM 0 Atashinci(s)

oit!!!:face50:
assalamualaikum korang...
malam nie aida teramat laa rajin nak buad entry...
entry kali nie adalah tentang hari jadi ayah dan adik kesayangan aida..:67:
ayah aida punye birthday pada 15/4 dan hari nie adik aida punye birthday 17/4..
untung laa hai adik dapat birthday dekat2 dengan ayah kan..
tapi sayang:119:..adik aida tader kat umah laa..
tak boleh laa aida nak jadik first person yang wish birthday tuu..:131:

:60:untuk aida maslina :65: semoga panjang umur dan murah rezeki..usaha betul2 supaya dapat jadi macam kakak hang nie haa:face64:dan semoga ALLAH lindungi kamoo selalu ya!!
:60:untuk ayah :65: semoga panjang umur, murah rezeki dan dikurniakan kesihatan yang berterusan..semoga ALLAH merahmati ayah selalu..nasuha sayang ayah walau apa jua yang jadi..:face9: