Cloud

Mayor





Assalamualaikum!
I want to be a good doctor to my patient, a solehah daughter to my parents, and the most important is I want to be a loyal kaliph to Allah s.w.t
Stay calm, stay cool.
Allah will always be with you. ^.^

Travel This Site



Shout Out Loud



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed

Credits


This skin is made by : Mrs AF
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® D r . C u h a Z a i n i


merdeka!!


Tuesday, April 12 9:42 PM 0 Atashinci(s)

assalamualaikum!! tak jawab dose taw!!!
ape cer cik aida hari ni??
aida KESEDIHAN yang amat laa hari ni..
WHY???
aida tak tahu nak jawab ape masa interview tadi taw..
YEKE???
yelaa buddies..aida bab2 bercakap2 nie kureng sangat laa..
menulis tak pe laa..macam2 boleh goreng...
bile cakap bukan setakat goreng, nak rebus pun susah....
eh2..melalut lak aida nie.. ^_^
tak pe!! aida akan improve kan aida punye speak english..
zaSss..nantikan yer..nanti aida speak fully english pengsan laa korang.. XD
ceh, aida nie berangan jer lebih..
tak pe berangan untuk kebaikan kan3???
aida sedih laa sebab aida tak pandai sangat nak speak english depan orang...
tadi pun prof tanya, aida tak de point nak jawab...
 live your life crazy... & aida akan crazy2 nak improve my language!!!
korang setuju tak????
mesti cakap setuju jugak!!! ^_^

p/s :: my comot, nanti saya nak speak english ngan awak taw??be prepared ya??