Little Human

Mayor





Assalamualaikum!
I want to be a good doctor to my patient, a solehah daughter to my parents, and the most important is I want to be a loyal kaliph to Allah s.w.t
Stay calm, stay cool.
Allah will always be with you. ^.^




Shout Out Loud



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed

Credits


This skin is made by : Mrs AF
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® D r . C u h a Z a i n i


dah lama blog berSAWANG!! xD


Friday, July 8 11:54 PM 0 Atashinci(s)

assalamualaikum!!!!
aida :65: happy + teruja sebab dapat berblogging malam ni...:face50:
dah lama tak dapat peluang macam ni tahu???
aida tersangat laa sibuk dengan mendalah kat bawah nie ::
:88:assignment yang bertimbun-timbun
:88:latihan frisbee untuk INPRO yang mendatang
:88:study untuk test-test yang boleh dikatakan tiap-tiap minggu pun ada

:22::120::s::120::s::r::22:

eh2..cakap pasal study..
aida sekarang kat mana????
teka3...
siapa dapat teka dapat cupcake.. wiii!!!! ^_^
okey2...tak payah teka...
jimat cupcake aku...:face42:
aida sekarang belajar di INTEC, UiTM shah alam...
korang cari laa kat peta tempat ni kat ceruk mana..:50:

aida rasa sampai kat sini je laa post aida buat kali ni..
biarkan blog bersawang, asalkan masa depan tak terawang-awang...
:face64:chewah!!!
cuti raya nanti aida akan ceritakan tentang kehidupan aida dekat INTEC selama 3 bulan nie...
insyaALLAH...
maassalamah!!!!
:e:ilalliqa'!!!:e: