Cloud

Mayor





Assalamualaikum!
I want to be a good doctor to my patient, a solehah daughter to my parents, and the most important is I want to be a loyal kaliph to Allah s.w.t
Stay calm, stay cool.
Allah will always be with you. ^.^

Travel This Site



Shout Out Loud



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed

Credits


This skin is made by : Mrs AF
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® D r . C u h a Z a i n i


sedetik bersama, seabad terasa..


Tuesday, September 6 3:56 PM 0 Atashinci(s)

assalamualaikum...buat apa tu korang? aida rasa macam nak buat entry lagi..mungkin disebabkan kebosanan yang amat sangat.. (macam takde kerja sangat je kan?) okey, back to the entry title..perkataan tu amat sinonim dalam kalangan MEP student..
MEP tu apa? = it stands for Middle East Program

What?? Aida...MEP???
hehehe..tu akan aida cerita dalam entri yang lain..
semasa study tak sempat nak buat entri dan segala bagai dalam blog..
sekarang dah cuti, baru ada masa dan idea...
dah nak dekat 3 minggu cuti, tapi ingatan baru datang balik untuk buat entri.. (alzheimer kot aida nie ^^)

hai..aida nak menulis lagi!!!


3 bulan di INTEC memberi seribu satu makna dalam hidup aida.. (ayat tak boleh blah)
kat sini, aida dapat kenal perangai sebenar kawan-kawan yang dah lama mahupun yang baru aida kenal..
kat sini juga, aida dapat pengajaran bahawa ukhwah antara sahabat tu amat penting..begitu juga dengan kerjasama antara rakan-rakan..
dan semua yang aida dapat belajar tu, tak akan terjadi sekiranya takde kawan-kawan dari MEG 02 yang dah banyak menolong aida..
siapakah classmate aida??? check this out..


memory with MEG 02.. geng yang happening!!
perkara yang paling "memorable" adalah semasa sesi luahan perasaan dengan classmates...majoriti dah menangis segala bagai..tapi, saat itu laa yang akan buatkan ukhwah di antara classmates kan jadi lebih kuat!!! kelas ni adalah yang terbaik selepas 5 AMANAH semasa di sekolah menengah...tak pernah ada classmates yang sebelum ni yang keluar makan ABC ramai-ramai.. walaupun terpaksa berlari nak naik bas! ^^ semangat "kekelasan" tu ada.. sampai ada yang bagi idea nak bercuti kat eropah sama-sama..insyaAllah..tapi terkilan juga, sebab 3 orang akan ditempatkan di universiti yang lain... maknanya....

3 orang = universiti ain shams 
22 orang = universiti kaherah

kehilangan lagi terasa bila CR atau ketua kelas adalah among the 3 person.. CR Fadhil, Aishah dan Izati adalah yang ke Ain Shams...

(... aku sayang korang semua ...)
(... korang is orang yang banyak bagi pengajaran kat aku ...)
(... aku sayang korang semua kerana Allah swt...)
(... korang laa sahabat sejati ...)

chill sudaa...bye!!!