Cloud

Mayor





Assalamualaikum!
I want to be a good doctor to my patient, a solehah daughter to my parents, and the most important is I want to be a loyal kaliph to Allah s.w.t
Stay calm, stay cool.
Allah will always be with you. ^.^

Travel This Site



Shout Out Loud



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed

Credits


This skin is made by : Mrs AF
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® D r . C u h a Z a i n i


the last year for..me??


Friday, March 23 4:14 PM 2 Atashinci(s)


10 March 1993 : 0800 pagi..
lahirlah baby comel bernama Aida Nasuha binti Zaini ^.^
dan sekarang umur baby tu dah meningkat kepada 19 tahun 13 hari..
dan tahun nie merupakan tahun last memegang jawatan sebagai seorang yang belasan tahun...
next year, menginjak ke alam 20-an!!!
okay, diri nie dah sedar yang dia dah mula nak masuk alam yang lebih mencabar..
mula sedar yang Allah dah pinjamkan nyawa ni untuk hidup selama 19 tahun lebih..
walhal, sebenarnya baru rasa macam sekejap sangat masa berlalu..


dulu, mak yang jaga dia, masakkan untuk dia..
and sekarang dia dah dapat masak untuk ahli beit dia pulak..
bila sakit, mak yang jaga..
tapi sekarang, dia dah besar. bila sakit, ingat, itu tanda Allah sayang..
Allah nak ampunkan dosa dia, sebab tu bagi ujian..
so, diri ni kena kuat.. be though!!!
dia anak sulong yang berumur 19 tahun sekarang..
mestilah jadi contoh yang baik dekat adik-adik (miss you ina & alya)
dia dah kena belajar untuk jadi lebih matang..
lebih bertanggungjawab..
tunaikan tanggungjawab sebaik-baiknya..
semakin meningkat umur, perlulah selari dengan meningkatnya amalan..
dan,
meningkatlah juga dosa dia kan...
semoga Allah ampunkan dosa dia...
dulu, dia di Malaysia...
sekarang, dia di Mesir..
dulu, dia celebrate birthdate dengan family..
sekarang, dengan kawan-kawan..
dan dia harapkan..
semoga dia akan dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki..
dikurniakan kejayaan di dunia dan di akhirat..
semoga dia sentiasa dirahmati Allah, disayangi Allah...
aminn..



p/s : birthday celebration, tekan kat SINI