Cloud

Mayor





Assalamualaikum!
I want to be a good doctor to my patient, a solehah daughter to my parents, and the most important is I want to be a loyal kaliph to Allah s.w.t
Stay calm, stay cool.
Allah will always be with you. ^.^

Travel This Site



Shout Out Loud



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed

Credits


This skin is made by : Mrs AF
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® D r . C u h a Z a i n i


Hello Twenty Fourteen :D


Saturday, January 11 1:02 PM 0 Atashinci(s)

Assalamualaikum!
Yes, i did it. the first entry in 2014. Life got busier and i got no time enough to just typing and mumbling here. Well, that's how life should be. 

2013- aku di Egypt
2014- back to Malaysia

Alhamdulillah Allah still bagi peluang dekat kita jenguk sikit macam mana kehidupan tahun 2014. 2013 is being the past now. And we live in present, so act like what you are now, not like you in the past 10 years or what not. There's no use to live in present if what we are is just the same as what we are in the past. (terbelit pulekk ayat)

Opps. I'm not reaching the age of twenty....and one. 21. How time flies. Umur dah boleh mengundi. Umur yang dulu aku cakap orang umur 20 ni dah orang dewasa tapi sekarang I'm on it. Umur dah semakin lama makin banyak. Hello, amalan? Acamno ceghito nya dengan amalan? "Tepuk dada tanya frontal lobe"

Future. Means "masa depan" of course. Tapi, apa yang jadi in future, you'll try to improve it by improving yourself today laa >,<
Takdak guna hang nak duk mengeluh "aku ni biase je", "ah, bilalah nak pandai", "bilalah nak rajin", "bilalah aku nak jadi bagus macam orang lain". Sebab diorang bukan lahir and terus jadi bagus. Belajar, learning, (benda sama je pun :p) and pengalaman tu la yang ajar kita. 

Nak "quote" sikit pasal apa classmate cakap time grand reflection semalam. Lebih kurang camni la ayat dia;

"Your last mistakes, is your teacher"
Betul. Tepat. And zapp terus menusuk jantung. Aku sendiri pun JARANG SANGAT belajar dari kesilapan. Tup tup ulang kesalahan yang sama jugak. Allah, please guide me. Susah. Sangat susah. But it worth to try and to istiqamah.

InsyaAllah, we'll try to be better.

Okay. Fine. Tarak idea. Makan maggi banyak sangat, ni la padahnya.

#luahan hati seorang Aida di 2014.