Cloud

Mayor





Assalamualaikum!
I want to be a good doctor to my patient, a solehah daughter to my parents, and the most important is I want to be a loyal kaliph to Allah s.w.t
Stay calm, stay cool.
Allah will always be with you. ^.^

Travel This Site



Shout Out Loud



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed

Credits


This skin is made by : Mrs AF
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® D r . C u h a Z a i n i


Permulaan.


Monday, January 21 3:53 AM 1 Atashinci(s)

Assalamualaikum and good night! 

Eh, lupa dekat Malaysia tengah awal pagi. So, selamat berQiam! Bagi mukaddimah dah berjela, apa cerita nya tak tahu la. 

Well, Mid Year exams dah habis. Tidur pun dah cukup dah (pernah ke tak cukup?) Tapi, cuti nya belum mula lagi. Just few more days Aida, sabor sabor. Still bertapa di lautan berdebu Mesir (hiperbola tak habis2, walaupun Mesir di musim winter takde laa debu sangat pun), walaupun ramai kawan-kawan dah terbang ke Malaysia. Aku tak kisah. Life must go on! Just few more months to go and you can go back to Malaysia too!!! Yoohooo!! 

Permulaan Term Kedua as a Second Year Medical Students memang mendebarkan. Semoga Allah permudahkan segala urusanku dan rakan-rakan ku. Aminn.
Dan juga kepada si dia yang dah mula berpraktikal, selamat menimba ilmu yang baru. 

Ditemani Cappucino Hazelnut, mula duduk di meja ajaib. Bukak beg nak study Histology yang baru belajar tadi. Opps, my book not in there. Lupa pulak buku ada dengan kawan disebabkan hal yang tak dapat dielakkan tadi.

Ok, hidup mesti diteruskan. Mencari buku Anatomy of Abdomen yang akan belajar esok hari, takda jugak. Allah! Lupa pulak buku tu tak beli lagi. Alahai. Kerja menggeledah kotak senior akan dijalankan untuk mencari buku tu. Ingat, PCR! Preview. Concentrate. Review.

2013; Be a Better Aida! 
Gambaq hiasan. Sumber: AkuPunyaInstagram
Tips;
Cappucino or coffee of nescafe dan sewaktu dengannya yang ohsem!
Cara pembuatan nie diselidik di kedai pakcik arab berhampiran hospital universiti.
#Panaskan susu atas dapur. Campurkan coffee or cappucino or adik beradiknya dengan susu yang panas. Mix them vigorously (kacau laju,berlagak macam pro) Coffee korang pasti lagi smooth and scrumpy and banyak buih!

Labels: